fbpx
vi har bygget 104 baner i norge

Våre baner

Etter å ha bygd mange baner, er vi stolte av å fortsette ekspansjon av både baner og spilleglede. Våre installasjoner er å finne blant annet i Ski, Drammen, Drøbak, Egersund, Halden, Hamar, Karmøy, Moss, Nesodden, Sandefjord, Stord, Trondheim, Tønsberg og Ølen. Spillereglene er de samme alle steder, men banene har hvert sitt unike preg av design, spillere og miljø.

Hver prosess starter med en samtale hvor vi sammen finner ut av hva som skal til for å vinne. Vi visualiserer produkt digitalt og leverer så resultat.

PDL Center Ski

Norges største Padel-anlegg med hele 18 baner og alt du trenger av teknologi og fasiliteter.

Padel X Sandefjord

Gress monteres hos Padel X Sandefjord.

Padel X Hamar

Glass monteres på nye baner hos Padel X Hamar.

Karmøy Padel

Her er nylagte baner hos Karmøy Padel. Det legges 2 tonn sand på hver bane som en del av montering for å ferdigstille ny bane. 

Informasjon om baner, prosess og service

størrelse

Med en størrelse på rundt 200 kvm krever en padelbane minimalt med plass sammenlignet med en tennisbane. På samme areal som en tennisbane kan man få tre padelbaner med plass til 12 aktive spillere. Banene våre er 10 meter brede og 20 meter lange med 4 meter glassvegger rundt hele. Innendørsbaner må ha minimum 6 meter under taket. 

rammer og gitter

Vi bruker 2 eller 3 millimeter på rammene, avhengig av modell. I alle gittere bruker vi stål på 4 millimeter. 

kvalitetssikring

Ved å velge oss som din leverandør av padelbaner kvalitetssikrer vi prosjektet og leveransen hele veien, samt befarer og bistår som deres støttespiller under hele prosessen. 

galvanisert stål

Vi bruker HQ sendzimir galvanisert stål i alle våre baner, både ute og inne. Vi produserer også vårt eget 4 milimeter skadesikkert stålnett som gjør det glatt, slik at vi unngår potensielle skader. I tillegg sveiser vi alle hjørner slik at vi unngår bruk av skruer (mindre sjanse for rust). 

glass

Selv om glass ikke har noen garanti, trenger det fortsatt å være herdet og sertifisert fra et laboratorium. Vi bruker et anerkjent europeisk byrå som vår leverandør. Inkludert i alle våre glass er beskyttelse, «under glassholdere» som hindrer glasset i å komme i kontakt med bar bakke slik at vi unngår friksjon, vibrasjon og skader på glasset.

service

Vi tilbyr muligheten for ekspress reperasjon av glass om noe skulle skje, i tillegg til at vi har dele-lager i Norge. Vårt norske service-crew er på plass til enhver tid. Vi bistår med hjelp til arrangementer og har kontinuerlig oppfølging.