fbpx

Vi spiller stolt på lag med bransjens beste og mest anerkjente merkevarer.

Vi tør påstå at at våre medspillere tar padel- opplevelsen til et enda høyere nivå. Med merker som StarVie, Bidi Badu, Akkeron, Sergio Tacchini, Royal Padel, Soundsuit, Arctic padel, Ekko Teknologi, Folkestarteren, Fitness Brands og GoMax på laget, tilbyr vi kvalitetsprodukter i alle ledd.

11

NYHET: StarVie

StarVie har vært et av de ledende merkene innen padletilbehør siden 2002. Med egen fabrikk i Spania, hvor valg av materialer, design og egenskaper gjøres direkte, har de laget produkter av høyeste kvalitet.

I dag sponser de flere av stjernene på WPT og vi er veldig glade for å kunne presentere StarVie i Skandinavia nå!

NYHET: Bidi Badu

Livet er Bidi Badu!

Bidi Badu er et sportsmerke, men annerledes. De er inspirert av å leve livet, og alltid være positive og originale. Slik skapes magi både på og utenfor banen.

Vi er veldig glade for å nå levere Bidi Badu til Skandinavia og spre «The Bidi Badu way of life»

NYHET: Soundsuit

Design musikkopplevelsen i padelsenteret ditt som en proff. Soundsuit hjelper deg å engasjere kundene dine bedre. Tilpass, automatiser og kontroller musikken din enkelt. Alt i en vakker app. Enten du administrerer ett eller hundrevis av padelsentre.

Rask å sette opp. Lett å bruke. Lisensiert for kommersiell bruk

 

Akkeron

Med avansert teknologi har Akkeron blitt et fremvoksende merke innen padle i Spania. Alle produktene er produsert i Spania og med høye krav til både design, funksjon og kvalitet. Vi er veldig glade for å ta Akkeron til Skandinavia!

Sergio Tacchini

Sergio Tacchini er et av de mest klassiske merkene innen racketsport. Med mange profiler gjennom årene har de skapt seg en sikker posisjon som en selvfølge innen tennis men også mote. Vi er veldig glade for å nå dele ut klær og padelutstyr fra Tacchini!

Royal Padel

Royal Padel er et av sportens best etablerte og lengstlevende brands, med over 30 års erfaring. 

I årenes løp har det Argentinske merket vært med på å sette standarden for racketdesign og utforming, og regnes nå som en av de virkelige hjørnestensbedriftene innen sporten. 

Arctic Padel

Arctic Padel har gjennom sitt samarbeid med Padel 10 over 15 års erfaringinnen design, produksjon og installasjon av padelbaner over hele verden.

Alle ansatte er involvert i sporten og de vet derfor hva de snakker om når det kommer til padelbaner.

GoMax

GoMax er et selskap med god og lang erfaring innen bransjen. Leverandørene har et kvart århundre med erfaring.

Dette betyr at produktene dekker et bredt spekter, og de tilbyr kosttilskudd for både kondisjon & utholdenhet, fitness & styrketrening, energi & helse og vektkontroll.

Ekko Teknologi AS

EKKO Teknologi AS er en innovativ leverandør av lydsystemer, nettverk, overvåking, AV-systemer og IT. Med fokus på at teknologi skal være lett forståelig og tilgjengelig for sluttbrukeren tenker EKKO nytt rundt bruk, implementasjon, integrasjon og valg av utstyr. 

Med skreddersydde løsninger som varer lenge og kan oppgraderes etter behov, skapes langsiktig trygghet og verdi for kundene. 

Folkestarteren

Folkestarteren er en hjertestarter levert av Osnordic AS, en nordisk førstehjelpsleverandør. De moderne hjertestartere kan brukes trygt og enkelt av alle. Deres visjon er å gjøre hjertestartere tilgjengelig hvor folk bor og ferdes, og redde liv.

Fitness Brands

Life Fitness og Hammer Strength har i mer enn 50 år lagd innovative treningsløsninger og er verdensledende produsent av premium treningsutstyr. Life Fitness ønsker gjennom treningsopplevelser å få mennesker til å bevege seg og leve et aktivt liv. Life Fitness har det største utvalget av treningsutstyr innen kondisjonstrening, styrketrening og gruppetrening. Fitness Brands tilbyr unike konsept og skreddersydde helhetsløsninger med verdensledende merkevarer som bringer nytenking og innovasjon til ulike treningsfasiliteter. Fitness Brands har med 30 år i bransjen bidratt til tusenvis av etableringer av trenings- og helseaktører.