fbpx

Vi spiller stolt på lag med bransjens beste og mest anerkjente merkevarer.

Vi tør påstå at at våre medspillere tar padel- opplevelsen til et enda høyere nivå. Med merker som Hydrogen, Royal Padel, GameCam, Arctic padel, Bullpadel, Ekko Teknologi, Folkestarteren, Fitness Brands, GoMax, Leasepartner og SpinShot på laget, tilbyr vi kvalitetsprodukter i alle ledd.

12

NYHET: Hydrogen

Hydrogen er et av de hotteste og mest trendy brands på verdensbasis innenfor tennis, golf og performance. Vi har nå signert en distribusjonsavtale for hele Skandinavia, og fører med det Hydrogen inn i padelsporten på alvor. 

NYHET: Royal Padel

Royal Padel er et av sportens best etablerte og lengstlevende brands, med over 30 års erfaring. 

I årenes løp har det Argentinske merket vært med på å sette standarden for racketdesign og utforming, og regnes nå som en av de virkelige hjørnestensbedriftene innen sporten. 

NYHET: GameCam

GameCam designer og utvikler videokameraer, med den hensikt å gjøre deg til en bedre spiller. Du kan strømme kampene eller øktene dine live i 4k oppløsning, eller bruke det til å analysere gamet ditt underveis i treningen. 

Ta spillet ditt til et helt nytt nivå med GameCam. Vi kommer snart med en oversikt over alle baner i Norge med GameCam installert, slik at du enkelt kan finne frem og teste selv. 

Bullpadel

Bullpadel er i dag en av verdens ledende produsenter av padelutstyr. De er spesielt kjent for sine racketer, men også sin kolleksjon av treningstøy og padelsko. En kvalitetsleverandør med enorm kredibilitet i markedet. Kanskje de mest lettsolgte produktene i bransjen?

Arctic Padel

Arctic Padel har gjennom sitt samarbeid med Padel 10 over 15 års erfaringinnen design, produksjon og installasjon av padelbaner over hele verden.

Alle ansatte er involvert i sporten og de vet derfor hva de snakker om når det kommer til padelbaner.

GoMax

GoMax er et selskap med god og lang erfaring innen bransjen. Leverandørene har et kvart århundre med erfaring.

Dette betyr at produktene dekker et bredt spekter, og de tilbyr kosttilskudd for både kondisjon & utholdenhet, fitness & styrketrening, energi & helse og vektkontroll.

Ekko Teknologi AS

EKKO Teknologi AS er en innovativ leverandør av lydsystemer, nettverk, overvåking, AV-systemer og IT. Med fokus på at teknologi skal være lett forståelig og tilgjengelig for sluttbrukeren tenker EKKO nytt rundt bruk, implementasjon, integrasjon og valg av utstyr. 

Med skreddersydde løsninger som varer lenge og kan oppgraderes etter behov, skapes langsiktig trygghet og verdi for kundene. 

Leasepartner

Leasingpartner på baner.

Fitness Brands

Life Fitness og Hammer Strength har i mer enn 50 år lagd innovative treningsløsninger og er verdensledende produsent av premium treningsutstyr. Life Fitness ønsker gjennom treningsopplevelser å få mennesker til å bevege seg og leve et aktivt liv. Life Fitness har det største utvalget av treningsutstyr innen kondisjonstrening, styrketrening og gruppetrening. Fitness Brands tilbyr unike konsept og skreddersydde helhetsløsninger med verdensledende merkevarer som bringer nytenking og innovasjon til ulike treningsfasiliteter. Fitness Brands har med 30 år i bransjen bidratt til tusenvis av etableringer av trenings- og helseaktører.

Folkestarteren

Folkestarteren er en hjertestarter levert av Osnordic AS, en nordisk førstehjelpsleverandør. De moderne hjertestartere kan brukes trygt og enkelt av alle. Deres visjon er å gjøre hjertestartere tilgjengelig hvor folk bor og ferdes, og redde liv.

Spinshot

Spinshot er verdensomspennende og produserer rimelige ballmaskiner av høy kvalitet til flest mulig. Målet er å tilby det beste utstyret til spillere i alle nivåer.